izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Aktualno

Podelili smo že drugi avto – Hyundai i10

21. 6. 2012 - Srečni dobitnik povsem novega Hyundaia i10 je Bojan Grm! Lastniku novega štirikolesnika čestitamo in mu želimo udobno ter varno vožnjo.
Nagradna igra je potekala v času od 1. 12. 2011 do 31. 5. 2012 za vse člane izikluba in tiste, ki so odgovorili na zastavljeno nagradno vprašanje. Ključe Hyundaia bo nagrajenec prejel na podelitvi, 22. 6. 2012, v avtosalonu Hyundai Avto Tradea na Brnčičevi 45 v Ljubljani.

V žrebanju za avtomobil so sodelovali vsi člani izikluba, ki so si s polnjenjem svojega računa ali s priporočili prijateljem še povečali možnosti za dobitek. Sodelovanje je bilo omogočeno tudi vsem ostalim, ki so pravilno odgovorili na zastavljeno nagradno vprašanje.

iziklub - Hyundai i10

Zadovoljne uporabnike izimobila, ki so včlanjeni v iziklub, za njihovo zvestobo redno nagrajujemo. Članstvo v iziklubu je brezplačno in ponuja številne ugodnosti.


Poteka pa že tretji krog nagradnega žrebanja izikluba, kjer bomo podelili avto Hyundai ix20. Zato pohitite! Postanite uporabnik izimobila in se včlanite v iziklub - vrnite izpolnjeno dopisnico, ki jo ob nakupu prejmete v paketu s SIM kartico, še hitreje pa to storite kar z elektronsko dopisnico.izimesec SIM paket
izimesec SIM paket

3000 enot=11,9 EUR/mesec
2000 enot=8,9 EUR/mesec
1500 enot=6,9 EUR/mesec

Enote porabite po svoje!

več informacij
obdržite svojo številko
obdržite svojo številko

3000 enot prvi mesec brezplačno!
Enote porabite po svoje.

izi
mesec prenos paket

prenesite številko
izi brez meja paket
izi brez meja paket
  • v EU po cenah kot doma
  • najceneje na Balkan
  • cena SMS-a v tujino enaka kot doma
več informacij
prijava na e-novice
prijava na e-novice

bodite na izi;)
obveščeni o vseh naših novostih in akcijah!

prijavite se