izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Poslovanje e-trgovine

Postopek nakupa

Nakupovanje v naši e-trgovini je enostavno, hitro in varno. Od izbora artiklov do nakupa vas loči največ 5 korakov, saj registracija ni potrebna. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Če spletnemu plačevanju ne zaupate, lahko artikle naročite tudi po povzetju.

Za pomoč pri nakupu nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

Od izbora do nakupa

Vsebina košarice

Artikle, ki jih želite naročiti, dodate v košarico. Vsakič, ko dodate nov artikel, se vam v naslednjem koraku prikaže vsebina celotne košarice. Za pregled vsebine košarice se lahko postavite tudi na ikono trgovine, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu strani.

Ko imate v košarici vse željene artikle, nadaljujete z naročilom.

Identifikacija uporabnika

Nekateri artikli v trgovini so na voljo samo uporabnikom izimobila oziroma tem prinašajo določene ugodnosti. Kadar je v košarici tak artikel, se morate kot uporabnik izimobila identificirati s PUK številko.

Kadar identifikacija ni potrebna je ta korak izpuščen.

Vaši podatki

V tem koraku vnesete vaše kontaktne podatke, ki jih potrebujemo za obveščanje o  naročilu. Če naročen artikel ni polnitev računa, ki se izvede takoj, vnesete tudi podatke za dostavo.

Izbira plačila

V tem koraku izberete način plačila. Na voljo imate plačilo preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa,  MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi s plačilom po povzetju.

POMEMBNO: Za plačilne kartice potrebujete 3D SecureCode kodo. Kako jo pridobite si preberite tukaj.

Potrditev naročila (in plačilo)

V zadnjem koraku preverite vnešene podatke o naročenih artiklih, kontakt, naslov za dostavo in način plačila ter potrdite naročilo. V primeru plačila s plačilno kartico boste po potrditvi naročila preusmerjeni na plačilno stran, kjer vnesete še podatke s kartice.

POMEMBNO: Kadar plačujete s plačilno kartico Maestro, kot številko kartice vnesete 16 oz. 19 mestno PAN kodo, ki se nahaja pod podpisnim poljem na kartici, polje za vnos CVV2/CVC2 kode pa pustite prazno.

Informacija o naročilu

Po potrditvi naročila boste na kontaktni e-naslov prejeli potrdilo o naročilu s sledilno številko, ki jo shranite za potrebe reklamacije in sledenje naročilu.izimesec SIM paket
izimesec SIM paket

6000 enot=11,9 EUR/mesec
4000 enot=8,9 EUR/mesec
3000 enot=6,9 EUR/mesec

več informacij
obdržite svojo številko
obdržite svojo številko

6000 enot prvi mesec brezplačno!
Enote porabite po svoje.

izi
mesec prenos paket

prenesite številko
izi brez meja paket
izi brez meja paket
  • 32 % cenejši klici iz Slo v ostale države sveta
  • najceneje na Balkan
  • cena SMS-a v tujino enaka kot doma
več informacij
prijava na e-novice
prijava na e-novice

bodite na izi;)
obveščeni o vseh naših novostih in akcijah!

prijavite se