izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Za poslovne uporabnike

iziekipa

Imejte popoln nadzor nad stroški mobilne telefonije!

Želite svojim zaposlenim kriti stroške mobilne telefonije, a le do določene višine? Hočete popoln nadzor nad stroški?

Rešitev je iziekipa, storitev namenjena samostojnim podjetnikom in podjetjem. Ponuja kar 5 prednosti pred ostalimi ponudbami za poslovne uporabnike na slovenskem tržišču. Prepričajte se!

Brez plačevanja naročnine

izimobil ne zaračunava mesečne naročnine in drugih administrativnih stroškov. Vaše podjetje vedno plača zgolj dejanske stroške porabe storitev.

Fiksen mesečni strošek za službeno porabo

Vaše podjetje določi višino polnitev za posamezne zaposlene, mi pa njihove račune v višini določenih zneskov polnimo enkrat mesečno. Stroški podjetja za mobilno telefonijo so za vas fiksni, za izbrane polnitve pa vam mesečno izstavimo račun.

In brez skrbi? Zaposleni bodo dosegljivi za dohodne klice tudi, če ostanejo brez stanja na računu.

Možnost dodatnih polnitev za privatno porabo

Vaši zaposleni lahko račun za privatno porabo polnijo sami na več načinov. Tako lahko isto številko uporabljajo za službene in privatne namene, brez vodenja dodatnih evidenc v vašem podjetju.

Možnost neomejenih polnitev za izbrane zaposlene

Za izbrane zaposlene lahko izberete tudi samodejne polnitve. Tako nikoli ne bodo ostali brez stanja na računu, saj jim ga bomo vsakič samodejno napolnili za določen znesek.

Brezplačen prenos obstoječih številk

Imajo vaši zaposleni številke pri drugih operaterjih? Za prehod na izimobil jih ni potrebno menjati, k nam jih prenesete brezplačno. Za več informacij kliknite tukaj.

In to še ni vse!

Vsi vaši zaposleni, zbrani v iziekipi, lahko:

Želite zvedeti več? Pokličite nas na brezplačno številko 080 88 11 in naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaše podjetje.